Hőlégfúvó és Infravörös hősugárzó bérlés Vecsésen   
  Főoldalra                               Tel:  +36-20 / 314-4042
   Infravörös hősugárzó    Hőlégfúvó    Házhozszállítás, kapcsolat    További készülékek  

Infravörös hősugárzó, infrasugárzó, infrás melegítő, infravörös fűtőtest bérlése


Készletinfo: valamennyi infra fűtőtestünk ki van kölcsönözve. (Javasoljuk, hogy 2016. január 4-től érdelődjön, ha bérleni szeretne)
Az infravörös hősugárzó azonnali hőérzetet biztosít, így nincs szükség előmelegítésre. A fénye által melegít: a megvilágított területek hőmérsékletét emeli meg, és nem a környezetet fűti. Leginkább ahhoz hasonlítható, ahogy a hideg télen a szikrázó napsütés melegíti a nap felé fordított arcunkat
           

infravörös hősugárzó

rögzítő

állvány
Az infravörös hősugárzó jellemzői:

  • Azonnali hőérzet
  • Biztonságos, tiszta, zajmentes, szagtalan
  • Csak az épületben tartózkodás idejére kell bekapcsolni (áramfelhasználás tehát nem napi 24óra) 
  • nincs hőveszteség (nem a környezetet melegíti)
  • felhasználás: pl. hideg, fűtés nélküli házban dolgozó munkások részére, vagy rossz szigetelésű épületekben. Magas  (kifűthetetlen) csarnokban az ott tartózkodók melegítése.
Szállítási méretek infrasugárzó:
83 cm x 11 cm x 8 cm
állvány:
20 cm x 20 cm x 180 cm
Súly infrasugárzó:1 kg
állvány: 8 kg
Tápfeszültség 230 V
Teljesítmény 1760 W
Fűtési terület 8-10 m2
Védettségi szint IP65 (víz, por és pára elleni védelemmel ellátott!)
Szigetelési osztály  I.
Kibocsátás spektruma IR-A
Kapcsolóval szerelve Igen

Befűthető terület:

A készülékek 3 méter távolságig hat, kb 8-10 m2 melegítésére alkalmas.

Az állvánnyal az infravörös hősugárzót 2m magasra lehet emelni.

Gazdaságos: elegendő a használat idejére bekapcsolni, nem szükséges előmelegíteni, illetve 24 órán át működtetni. Kevesebb mint 20%-ban melegíti a levegőt és több mint 80%-ban melegíti az emberi testet. Kifűthetetlenül nagy belső terek esetében hatékonyabb mint a hőlégfúvó: az infra készüléket az ott dolgozó emberekre irányítva sokkal kevesebb energia szükséges, mintha be akarnánk fűteni az épületet.

Biztonságos: Az infravörös sugaraknak semmi közük sincs az ultraibolya (UV) sugarakhoz, nem okoznak égéseket, bőrsérüléseket. Mindennapjainkban a Nap jelenti az infravörös sugarak elsődleges forrását.

A gázos, olajos fűtőkkel szemben: nem használ el oxigént, nincsenek égéstermékek, szagok, a készülék zajtalanul működik. Üveg nincs benne, így nincs üvegszilánk-veszély.

Az infravörös hősugárzó bérlés feltételei

Napi bérleti díj (nettó árak)
2000 Ft / nap (minimum 3 nap fizetendő)
7 naptól: 1500 Ft / nap *
14 naptól: 1000 Ft/nap *
*: a kedvező ár a teljes időszakra érvényes, pl. 14 nap = 14.000Ft!

Kaució (letéti díj) 60.000 Ft (melyről átvételi elismervényt állítunk ki Önnek)

Kölcsönzési tudnivalók
Kölcsönzési díjat előre NEM kell fizetni. A kauciót a készülék elvitelekor letétbe kell helyezni, az összegről átvételi elismervényt állítunk ki. Akkor történik az elszámolás, mikor visszahozza a gépet: a kaució visszajár, az eltelt napok száma alapján pedig kiszámoljuk a fizetendő bérleti díjat. A bérleti időtartam számítása: eltelt napok száma.

Infravörös hősugárzó bérlése party fűtés, rendezvényfűtés köcslönzés infra melegítő. Infralámpa bérelhető Budapest mellett házhozszállítással. Infrapanel, infrafűtés, fűtés infravörös sugarakkal,  Eladó infra fűtőtest. Hőlégfúvó 3000W-os MASTER  Hőlégbefúvó bérlési kölcsönzés 500Ft/nap Elektromos fűtés, ventillátoros fűtés, fűtőberendezés, léghevítő bérbe adó Budapest mellett. Területek: Vecsés, Monor, üllő, Gyál, Budapest, Gyömrő, Ecser, Dabas, Szolnok, Cegléd, Gödöllő, Jászberény, Eger, Szeged. Páramentesítő gép berendezés bérlés Budapest Vecsésen   Rétegvastagság-mérő festékréteg vastagság mérő karosszéria ellenőrzés inframelegítő infrás melegítő infralámpa fűtéshez