Páramentesítő gép bérlés Vecsésen   Tel: +36-20 / 314-4042
 
Főoldalra                                         Régi címünk www.paramentesito.fw.hu
 

Páramentesítő készülékek

Penész, beázás, magas páratartalom

Bérleti díjak, kaució

Házhozszállítás,
kapcsolat

További készülékek

 
Elektromos páramentesítő készülékek bérbe adók

   

A páratartalomról
 A magas páratartalom esetén a hidegebb felületeken, ahol a levegő a lehűl, a levegőben pára formájában jelenlévő  víz kicsapódik, és nedvesség jelenik meg a hideg falakon, valamint az ablakok, nyílászárók felületén csorog a víz ("izzadnak az ablakok").


     

A jelenség jellemzően 2 esetben jelentkezik:

- Régebbi házak rossz hőszigetelésű ablakai (itt a páralecsapódás oka nem annyira  a magas belső páratartalom, hanem hogy a korszerűtlen üveg belső oldala nagyon hideg).

- Új építésű házban, lakásban, vagy felújítással párosult nyílászárócserét követően. Itt a korszerű ablakok jól szigetelnek, több szellőztetésre van szükség mint a régi típusú huzatos nyilászárók esetében. Ha a szellőztetés nem megoldható vagy nem elegendő, a belső páratartalom csökkenthető páramentesítő gépekkel.

    
 

Bérelhető páramentesítő  készülékeinkről:
-
személyautóval szállíthatóak
- a levegő páráját tartályban gyűjtik össze
- általában 2-3 hét használat elegendő

20 l/nap kapacitású páramentesítő 
1000 Ft / nap (14 nap esetén)

Nagyteljesítményű páramentesítőgép
47 l/nap kapacitás 
2000 Ft / nap (14 nap esetén)

 


Betonozással sok vizet
viszünk a lakásba

Új építésű házakban nedves a levegő: a betonozással, vakolással bevitt víz (ún. építési nedvesség) nem tudott kiszáradni.

Ha még nincsenek bent a nyílászárók: egész nap szellőzik, gondolhatnánk… Igen, csakhogy a napi hőmérsékletingadozás 15-20 fok is lehet, és a hajlani hidegben a levegőből kicsapódik a pára, így a beton újra és újra visszanedvesedik.

Mivel tudjuk kivonni a páratartalmat a lakásból?

Szellőztetéssel – adódik a válasz. De ha az időjárási körülmények nem adottak, akkor ez sem célravezető.

Az elektromos páramentesítők a hűtve szárítás elvén működnek: a nedves levegőből kicsapatják a vizet és tartályban gyűjtik össze, száraz levegőt fújnak vissza.


Építkezés utáni falszárítás

Vecsésen, Budapest határában

Reggel 8-tól este 8-ig állunk szíves rendelkezésére.

Tel: +36-20 / 314-4042

Utolsó frissítés: 2010.01.21

Kulcsszavak: PÁRAMENTESÍTÉS! Bérlés: 1000 Ft/nap teljesítmény: 22 liter víz összegyűjtése naponta a párás lakásból. Elektromos háztartási Páramentesítő (páragyűjtő, párátlanító) készülék bérlés kölcsönzés. Új lakás kiszárítása, új ház kiszárítása, ablakon víz csorog megszüntetése, Bérel  bérbe adó a Desa páramentesítő gép bérelhető, kölcsönző, kölcsönöz, párátlanító gépkölcsönzés, párátlanító bérlés, Penész, penészmentesítés, páraelvonó berendezés, páraelvonás, párátlanítás párátlanít párátlanító bérlés. ceresit stop pára Páramentesítő bérbe, páramentesítés. Webshop  páramentesítő eladó Ft házhozszállítással futárral. Lakás páramentesítése, ház szárítás épületszárítás ipari páramentesítővel. Árvíz, beázás után a falak kiszárítása. Szobai páraelvonó készülék, kondenzációs párafaló berendezés. Kölcsönzés páraelszívó Levegőből nedvességelvonás ha a falak túl lassan száradnak. Vizes ablak Ft a  házból nedvességelvonás, szárítás, légszárító és épületszárító, hűtve szárító, hűtőgép-elv, légnedvesség, nedvességkivonás. Gépkölcsönző: parkettázás előtt beton szárítás. Területek: Vecsés, Monor, Budapest, Szolnok, Cegléd, Gödöllő, Jászberény, Eger, Szeged. Hőlégfúvó hőlégbefúvó elektromos fűtőberendezés kölcsönzés.